SheKeR_SheY Administratör
Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 91 Rep Gücü : 204 Başarı Puanı : 1 Nerden : eski$ehir.. Lakap : jeLib10
| Konu: ~|Nick Sarayı | ~ C.tesi Tem. 25, 2009 8:39 pm | |
| вія αкşαм уαиιмιzδα кімѕε оζмαz уαδαоζαиζαя оζмαѕιgεяεкεиζεяδεğіζδія... оζмαѕιgεяεкεи gεζεиεкαδαя вεи γокυм!!
Ansızın sızım yakardı en derinden.. Sana her kavuşmam elzem..
Hem ayna.. Hem de yitik yönlerimi tamamlayan bir anahtar.. Ve anahtarın kilidi bulması gibi kaderlerimiz..
--------------ς๏ยภtєรร------------
adıN yaşamıM nefesiN nefesiM gülüşüN gülüşüM *TarzıNı RuhunLa YasaT kimSeye kapıLma YeteRki gururLu oL keNdiNİ satMa...!!
*Gecenin Ölüm Kokusu Sindi Yine ÜsTümüze
Kendi Köşemde YaŞaMa cAbAsı işTe <'3
İdaree edemem anne çekemem anne
iLLe iki kişiLik midir? SewdaLar? Tek ßaşıma dinLeyemez miyim Aşk şarkıLarını?
Mechul olmak istiyorum...!
[/FONT] Bilmiyordun; Acımadan vurmustun damgayı...
Nekadar GİT derken KAL dediqiNide biLiyorum...
Gidiyorsun ya bilmem kaçıncı kez… Bittim sanıyorsun.. Yanılıyorsun vefasızım.. Yanılıyorsun…
Baş kaldırıyorum şimdi asi sevdana isyanlarım diz boyu… Sana yüreğime hükmetme hakkını vermiyorum… </3
Artık geçmişe göre daha kararlıyım en azından kararlı olabilmemin bile kararını verdim..
portakal çiçeği kokulu heycanlarım..
|| uLaşıLmaz deiLim ... yakLaşmasıNı biL ... ||
ÇoCuKKéN BéN OYnARDım KéNDimLé HaYaLLéR PéSinDé..........
BéLKi Bi Gün PişmaN oLuP DöNeRSin Kim BiLir BéLki........
CanıM aCıYacAKsA GeRçéqi SöLéMé yALaNıDa SuS sADecE......
ArTıq OLmAmıŞ hAyALLEri Deil OLabiLEcEKLeRİ dEiL oLANLaRı DüşünmEq iSTioRummm...!!!
SeVDiqim GiTmiş Bu DiYar YeRiNdE dUrSA NoLUr BeLki Bana OLan Asqı BiTmiş HeRKeS bNİ sEwSE nOLuR__?
MuTLu SoN oLMaSa bİLe GeL ArAda ELimi TuT Ne OLur..__??
KimSeniN gÖrmEdiği YerDE Bn gÖrÜrüm sENİN yALnIZLıqInı KimsENin sEwmeDİqi YerDE bN sEwERiM sENy....
ıŞıKLaR sÖnDüqÜnDe KaRanLıK oLMaZ AyRıLık SaaTİ heR yER KaRanLıq OLuR yALnıZ....
"Özletmeyin Azrail’i..Ayartmayın yalnızlığı aleyhime. Kurban edin beni düşsüzlüğüme.. Daha fazla zorlamayın öyküsüzlüğümü. İsnat edilen tüm suçları kabul ediyorum. [/B][/FONT][/B] ... Suskunluğum / tek suçum ...”
[BLOCKQUOTE] _KimyasallaştırılmıŞ HüzüN Terapisi_
Tekrar sevtekrar benim oL diyemiyorum istiyorum ama diyemiyorum.
*
Büyüdük sonra büyüLendiqimiz çocukLuqumuzu bir yerLerde unutarak!..
*
Kendimi bir nokta oLarak qördüqümde bir bakmışım ki anLamLı bir cümLenin sonundayım .
Bαkαrsαm eğer bir gün bαşkα ßirine kαrşımα çık olur mu . Aldαnırsαm sαhte gülüşlere αklımα gelen sen ol olur mu . Oynαrsαlαr gönlümle bir gün korumαk için meleğim ol olur mu . Kαptırırsαm kαlbimi bir bαşkαsınα söküp αtαn sen ol olur mu .
DüsLeriNi biLiyorum tıpKı senin giBi
KİRLİ ve BASİTLER
Düzeltiyorum aşk koca bir hayal .
kendimizi mutlu etmek için koyduğumuz
Aşk kimine her şeyken
Diğerine hiçbir şeymiş. !
Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Azala azala Aramızdaki uzaklığın karanlığında...
.benLe oyun oynanmaz mızıkçıyım ..(!) (:
kim serdi üzerime bu sessizLiği..?
Bir takim sorular var çözemedigim Neden herkes yapmacik....? Neden herkes çikarci....?
Dünü düşündüm .. Bugünü düşündüm .. Yarını düşündüm.. Anladım ben senden vazgeçemem sevgilim..
AnLatmayın istemem korkarım ben aşktan ![/B] | |
|